Jumping Jo

În fiecare an particip la multe nunţi, dar destul de rar în calitate de invitat. De obicei, eu sunt cel responsabil cu fotografierea evenimentului. Nu acelaşi lucru s-a întamplat şi la nunta bunilor mei prieteni de la Adrienne Photography, Adriana şi Luci, unde n-am avut niciun fel de responsabilitate fotografică. M-am simţit bine şi m-am distrat ca orice invitat normal, dar oricât m-aş fi străduit să mă detaşez, gândurile mele s-au îndreptat tot către fotografie. Şi cum m-a impresionat în mod deosebit săritura după buchet a uneia dintre domnişoarele prezente la nuntă, care întâmplător era şi sora miresei, am zis că merită să-i propun să fie protagonistă într-o fotografie specială.

Fotografia nu a fost tocmai uşor de făcut, din mai multe motive. În primul rând, nu ştiam cum va reuşi Georgiana să sară la înălţimea coşului de baschet, iar opţiunile pe care le aveam erau destul de periculoase pentru sănătatea ei.

Apoi au apărut şi alte probleme legate de găsirea unei săli de sport unde să avem suficient timp la dispoziţie pentru a regla totul bine din punct de vedere tehnic şi pentru a putea realiza suficiente duble în aşa fel încât săritura să fie perfectă în imaginea finală. Pe măsură ce am planificat totul, mi-am dat seama că apăreau tot felul de piedici mai mici sau mai mari, cum ar fi găsirea unei plase pentru inelul coşului de baschet sau confecţionarea unui buchet proaspăt care să arate bine în ziua şedinţei foto. Din fericire, am fost ajutat de o mulţime de prieteni, pe care i-am menţionat deja într-un alt articol, şi astfel am depăşit toate neajunsurile.

După mai bine de o lună de pregătiri, a venit şi ziua shooting-ului. Am avut emoţii mai mari ca niciodată. Cred ca îmi dădusem seama că eşecul nu era o opţiune având în vedere cât de multe probleme întâmpinasem până atunci şi cât de mulţi oameni aşteptau să iasă ceva frumos. Pe de altă parte, mă gândeam şi la felul în care va suporta Georgiana să sară de atâtea ori la coş. Şi trebuie să spun că am împins la limită şedinţa foto, pentru că fotografia visată se lăsa aşteptată. Până la urmă, totul a fost bine şi am obţinut exact ceea ce mi-am imaginat. Cum a decurs totul puteţi vedea în urmatorul film de prezentare realizat de Lucian şi Adriana Părăian. Vă recomand să-l vedeţi la calitate HD şi pe tot ecranul.

This entry was posted in Shooting and tagged , .

One Comment

  1. Mihaela February 3, 2012 at 2:04 pm #

    Bravo! felicitari georgianei pentru perseverenta! Keep up the good work!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*