Spam United va reprezenta Sibiul la Cupa Bloggerilor

Sezonul de Liga I care tocmai s-a încheiat a fost unul deosebit pentru fotbalul sibian. Chiar dacă până la urmă Voinţa Sibiu n-a reuşit să se salveze de la retrogradare, suporterii formaţiei noastre s-au putut bucura de meciuri frumoase şi de posibilitatea de a vedea pe viu echipe de frunte ale campionatului precum Steaua, Dinamo, CFR Cluj sau Rapid. Aventura Voinţei pe prima scenă a fotbalului românesc a însemnat şi pentru mine foarte mult. Am avut ocazia să fotografiez aproape toate meciurile de acasă ale echipei, chiar de lângă teren, şi am reuşit să surprind câteva imagini interesante cu lupta jucătorilor sibieni în tentativa lor de a se menţine în elita fotbalului românesc.

Dar odată sezonul profesioniştilor încheiat a venit vremea să las aparatul foto deoparte pentru un week-end şi să particip la cea mai frumoasă competiţie fotbalistică dedicată pasionaţilor de online: Cupa Bloggerilor. Acest adevărat campionat naţional al bloggerilor a ajuns deja la cea de-a treia ediţie şi se va desfăşura în perioada 25-27 mai la Mediaş. Mai multe detalii despre programul complet al evenimentului, care anul acesta va cuprinde şi o Conferinţă despre social media şi sport (la care încă se mai pot face înscrieri), puteţi găsi pe blog la Chinezu.

Voi juca în echipa Spam United Sibiu, alături de Alex Buiuc, Ciprian Ciocan, Marius Moga, Dan Biriş, Ovidiu Lazăr şi Petruţ Popelcă. Ne pregătim deja intens de 3 săptămâni şi sperăm să jucăm cât mai bine şi eventual să aducem cupa acasă, dacă ne vor ţine picioarele. Cum anul acesta competiţia va fi organizată sub formă de campionat, vom avea de jucat 8 meciuri într-un interval de 2 zile şi nu va fi deloc uşor. Dar am încredere în coechipierii mei, pentru că am văzut deja de ce sunt în stare şi cât de bine s-au pregătit.

Acestea fiind zise vă las să vizionaţi câteva din imaginile cu temă fotbalistică pe care le-am realizat în ultima perioadă şi vă invit să ne suţineţi la Mediaş sau prin intermediul internetului accesând acest link şi folosind imaginile descărcate drept cover si imagine de profil pe Facebook.

P.S. Şi dacă doriţi să citiţi un interviu cu mine despre echipa din care fac parte şi despre cupă, click aici.

 

This entry was posted in Random and tagged , , , .

4 Comments

  1. daninho May 21, 2012 at 7:01 pm #

    Succes! 😀

  2. Cristian China Birta May 21, 2012 at 7:06 pm #

    Multam tare mult pentru sprijin, ne vedem acolo 🙂

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*