Numele meu este Adrian Bugariu, m-am născut şi locuiesc în Sibiu şi fac fotografii din 2004, ultimul an de facultate. Dacă faceţi un mic calcul, imediat îmi veţi afla şi vârsta, fără să mai fiu eu nevoit să o actualizez aici an de an. Am fotografiat la început pe film, iar în anul 2006 mi-am cumpărat primul aparat digital, un Canon EOS 20D.

În anul 2007, am devenit voluntar fotograf în programul Sibiu Capitală Culturală Europeană şi am fotografiat din pură pasiune aproape toate evenimentele organizate la Sibiu în acel an. În anii următori, mi-am concentrat atenţia pe fotografierea nunţilor, iar în paralel am fotografiat şi alte subiecte care mi s-au părut interesante.

În anul 2011, am demarat şi am terminat cu succes un proiect fotografic pe termen lung, care a durat nu mai puţin de 183 de zile şi s-a intitulat “Octombrie a venit”. Din 3 aprilie şi până pe data de 1 octombrie a anului 2011, am realizat în fiecare zi câte o fotografie pe care am publicat-o pe pagina personală de Facebook. Din 2013, am decis să fotografiez nunţi mult mai rar.

De-a lungul activităţii mele am participat la mai multe expoziţii de grup, am luat nişte menţiuni şi chiar premii la diverse concursuri locale şi naţionale, iar fotografiile mi-au fost publicate, cu sau fără voia mea, în diverse reviste, ziare şi pe Internet.

În prezent fotografiez mai mult de plăcere şi mai puţin pentru bani. Pe acest site şi mai ales pe blog veţi găsi ultimele mele imagini şi uneori şi texte care să le susţină într-un mod cât mai interesant cu putinţă.

Cine doreşte să-mi scrie o poate face la adresa de e-mail: office@adrianbugariu.com